Workshop: Spiegelen met honden

Kijk eens op een heel andere manier naar je hond én ontdek wat je van je hond kunt leren.

Honden communiceren door middel van houdingen, gedragingen en energie. Ze reageren op signalen die ze van mensen ontvangen.
Honden laten direct zien wat het effect van onze actie is, zij ‘spiegelen’ ons hiermee. Door in deze spiegel te kijken, ervaar je het effect van je eigen gedrag.

Programma

We starten, na een korte kennismaking, met uitleg over het spiegelen met honden bij een kopje koffie of thee. Dan gaan we met de honden aan de slag, waarbij de volgende thema’s aan bod komen:

  • Contact maken
  • Samenwerken
  • Kwaliteiten en talenten
  • Inbreng eigen vraag

praktisch

Groepsworkshop

We zijn met een kleine groep waarbij iedere deelnemer een eigen hond bij zich heeft. Je investering voor de workshop komt op € 90,- per deelnemer.  Je ontvangt een werkboek met theorie en oefenvragen met betrekking tot het spiegelen met honden.

Data en locatie:

Nieuwe data volgen binnenkort. Wil je op de hoogte gehouden worden over wanneer en waar? Stuur me even een berichtje en ik laat je weten wanneer de workshop gepland staat.

Individueel

Tijdens een dagdeel doorloop je het programma waarbij alle aandacht voor jou en je hond is. Je investering voor deze workshop komt op € 225,- inclusief BTW, werkboek, koffie of thee. Datum en locatie in overleg.

Aanmelden voor de workshop Spiegelen met honden


En nu?

Na ontvangst van je aanmelding neem ik graag telefonisch contact met je op, zodat we kort kennis kunnen maken.


1